CONFORT, LLUMINOSITAT I VERSATILITAT

ESPAIS DE TREBALL

TRES ZONES, TOTS ELS SERVEIS

ESPAI PRÈMIUM

Una zona de treball àmplia, amb aparador comercial de 4 m2, taula de treball de 80x160cm amb back pack, armari doble de 100x117cm amb clau i cadira giratòria ergonòmica espina de peix.

ESPAI MINI

Per a necessitats puntuals i més reduïdes, aquesta zona consta d'una taula de treball de 70x140cm amb back pack i panell acústic, guixeta de 40x40cm amb pany de combinació i cadira giratòria ergonòmica espina de peix.

ESPAI CORPORATE

Una zona de treball àmplia, amb vistes a la vall, taula de treball de 80x160cm amb back pack i panell acústic, armari de 40x117cm amb clau i cadira giratòria ergonòmica espina de peix.

SERVEIS COMUNS

Wifi a màxima velocitat, cobertura mòbil a tot el recinte amb antena interior, sistema de seguretat i videovigilància, sistema de climatització (fred-calor) automatitzat, neteja periòdica, panells acústics i il·luminació led anti enlluernament UGR19.
MÀXIMA TECNOLOGIA APLICADA AL TREBALL

ESPAIS TÈCNICS

TRES SALES, USOS ESPECÍFICS

PROJECCIONS/CURSOS

Espai versàtil amb capacitat per a 12 persones (format sala de cursos) o 15 persones (format sala de reunions). La sala està equipada amb monitor interactiu tàctil 4K de 75 polzades amb Tecnologia BenQ i recobriment antibacterià i equip de so autònom. El mobiliari és plegable i admet múltiples configuracions que s'adapten a totes les tipologies d'activitat.

REUNIONS

Espai de reunions amb capacitat per a tres persones. Fes les teves trobades o trucades amb privacitat i intimitat gràcies als panells acústics que hi ha instal·lats. L'equipament inclou una taula rodona i cadires autoreposicionables.

VIDEOCONFERÈNCIES

Espai equipat especialment per realitzar videoconferències o trobades online de manera professional amb capacitat fins a 4 persones. Compta amb un monitor interactiu tàctil 4K de 65 polzades amb Tecnologia BenQ i recobriment antibacterià, barra de so/vídeo i càmera integrada (120º) i una taula amb alimentació elèctrica, ports USB i HDMI.

TECNOLOGIA

Tots els espais estan aïllats amb panells acústics antireverberació, vidre exterior laminat especial silence amb trencament de l'ona acústica i vinils translúcids. A més a més, hi ha cobertura mòbil amb antena interior, wifi a màxima velocitat i i·luminació led antienlluernament UGR19.
COMPLEMENTS FLEXIBLES A L'EXPERIÈNCIA DE TREBALL

ESPAIS COMUNS

SERVEIS ADDICIONALS

OFFICE

Espai amb barra de bar i tamborets destinat per fer-hi àpats, prendre alguna beguda o per preparar càterings dels esdeveniments. Equipat amb aigüera, frigorífic-congelador, microones i cafetera Nespresso. El coworking fomenta la recollida selectiva de residus.

LOUNGE

Espai dedicat al descans on prendre un cafè, fer esperar les teves visites o fer petites reunions informals. Està equipat amb butaques i una taula de centre.

REPROGRAFIA

Zona equipada amb aparell multifunció professional per a impressions en blanc i negre o color i escanejats, mides A4 i A3.

ÀREA D'ESDEVENIMENTS

Espais versàtils i flexibles on organitzar petits esdeveniments, trobades, presentacions de productes o serveis, projeccions o tallers, en un marc agradable i arquitectònicament singular sota una arc de pedra i ferro vistos. Compta amb un panell acústic antireverberació.

TERRASSA EXTERIOR

Espai exterior apte per organitzar-hi còctels, esdeveniments o presentacions. Amb vistes al Puigmal, és un espai obert, tranquil, privat i assolellat.

APARCAMENT

Lloguer de places d'aparcament a la mateixa finca segons disponibilitat.
1024px-Infobox_info_icon.svg

Tens més dubtes? Contacta amb nosaltres sense compromís.