Cerdanya - Cerdanya Coworking
La capital econòmica del Pirineu

Puigcerdà, una vila d'oportunitats

Puigcerdà és eminentment una vila comercial, dinàmica, amb oportunitats de negoci variades i una alta afluència de visitants tant a l'estiu com a l'hivern. Amb uns 9.000 habitants, destaca per una bona qualitat de vida a partir de la seva situació estratègica en un entorn natural privilegiat.
Situació estratègica fronterera
Centre comercial i administratiu de la Cerdanya
Dinamisme, emprenedoria, seguretat
Una comarca oberta i cosmopolita

Cerdanya, la gran vall dels Pirineus

Treballar en un entorn natural com el de Cerdanya és un luxe per qualsevol persona. A cavall d'Espanya i França, la comarca ofereix compaginar la vida laboral amb el lleure, el gaudi de les muntanyes, l'esquí o les passejades per la vall més assolellada d'Europa.
Qualitat de vida
Entorn natural privilegiat tot l'any
Tranquil·litat i vida pausada
Estiu i hivern

Un espai singular a una hora i mitja de Barcelona

La proximitat entre el món urbà i el món natural, sumats a l'excel·lent clima de la comarca, possibiliten la realització d'activitats tot l'any, la pràctica d'esports a l'aire lliure i viure en un entorn saludable per tu i per la teva família a una hora i mitja de Barcelona.
Activitat tot l'any
Proximitat a l'Àrea Metropolitana de Barcelona
Esquí, rutes en bicicleta, senderisme
Ajudes i subvencions

Economia activa i oportunitats

Les diferents administracions públiques de Cerdanya tenen línies d'ajuts i subvencions per a empreses de nova creació. També la Unió Europea a través dels seus fons de cooperació econòmica ofereix incentius per desenvolupar les activitats econòmiques de la comarca.
Oportunitats de negoci
Ajudes institucionals
Suport als emprenedors
Cerdanya Coworking